Waarden gedreven handelen heeft toekomst

Waarden gedreven handelen
In mijn visie heeft waarden gedreven handelen de toekomst. Dat betekent voor mij ook dat er alleen voor waarden gedreven business een toekomst is weggelegd.

De tijd dat alleen het eindresultaat centraal gezet kon worden en dat alles draaide om de winsten ligt ver achter ons en komt ook nooit meer terug.

De trend is ingezet en alleen waarden gedreven business heeft een toekomst.

Elke business wordt gevormd door mensen. Het zijn de mensen en dan met name de eigenaren, directie en leidinggevenden die de normen en waarden bepalen.

Een waarden gedreven business kan alleen bestaan met waarden gedreven werknemers.

Bij waarden gedreven ondernemingen zijn winsten het gevolg van iets heel goed doen, zijn winsten het logische gevolg van het goed invullen van een aantal stappen die succes voorspelbaar maken en niet het doel op zich.

Waarden gedreven handelen

Waarom waarden gedreven?

De conclusie die ik getrokken heb is dat onder andere:

  • Vaardigheden.
  • Ervaring.
  • Opleiding,¬†allen belangrijk zijn

Maar waarden gedreven handelen is doorslaggevend en maakt het werkelijke verschil tussen slagen of opgeven.

Wanneer je vanuit jouw persoonlijke waarden handelt, de juiste rol oppakt en een visie ontwikkelt, dan leef je automatisch jouw missie. En je missie leven is passie hebben. Passie is de brandstof die je nodig hebt om ambitieuze visies en lange termijn doelen te realiseren. En passie is de optelsom van plezier, energie en enthousiasme, resulterend in succes.