Inspirerende missie – de basis voor succes

Inspirerende missie
Een inspirerende missie is altijd leidend en bepalend voor het succes. Het maakt hierbij niet uit of je werknemer bent of business eigenaar bent. Zonder een missie ontbreekt de prioriteit, ontbreekt de richting en ontbreekt de drive om elke dag weer een stapje voorwaarts te zetten.

Zonder missie doe je jouw ding en misschien doe je het nog (heel) goed ook. En toch kan je het gevoel hebben dat er iets ontbreekt. Je doet wat er van je verlangd wordt, je doet wat gedaan moet worden, omdat de klant dit wil, omdat je baas dit wil of omdat jij zelf vindt dat je dit moet doen.

Je mist misschien de echte uitdaging, de gedrevenheid die je eerder wel hebt gehad en/of je ziet weinig kansen om verder door te groeien en een volgende stap te zetten. Een volgende stap in je ontwikkeling, in je carrière en/of misschien wel een volgende financiële stap. 

Een persoonlijke missie kan je hierbij helpen, tenminste als je een missie kiest die:

  • Waardevol voor je is. Een waardevolle missie gebaseerd op jouw persoonlijke waarden.
  • Waar je plezier aan de acties zelf beleeft, energie van krijgt en enthousiast over bent. Waar je vanuit kracht werkt.
  • Een leven lang elke dag stap voor stap aan wil werken.

 

Een missie kan je afleiden van jouw visie. Een heldere visie maakt het verschil voor je.

Mijn missie

Je missie vormt de basis. Het geeft je inspiratie. Een missie geeft aan wat je doet en waarom anderen dit belangrijk zouden moeten vinden.

Het is een korte zin die aanspreekt en waar anderen meer van willen weten. Er dient herkenning van uit te gaan. 

Het geeft aan wat je doet.

Voor wie je het doet.

En waarom het belangrijk is en er toe doet.

HET IS MIJN MISSIE OM WAARDEN GEDREVEN LEIDINGGEVENDEN EEN ROUTEKAART TE GEVEN OM JAARDOELEN AFGELEID VAN HET BUSINESSPLAN TE BEREIKEN, EEN INSPIRERENDE VISIE TE ONTWIKKELEN EN EEN VOLGENDE STAP IN HUN CARRIÈRE TE LATEN ZETTEN.