Een heldere visie maakt het verschil

Een heldere visie maakt het verschilEen heldere visie maakt het verschil, trekt de aandacht, spreekt mensen aan en geeft een stip aan de horizon waar je elke dag stap voor stap naar toe werkt.

Aan een waardevolle visie wil je elke dag werken. Niet omdat het moet, maar omdat je dit wil. Een heldere visie maakt het verschil en is waardevol.

Je kiest er uit vrije wil voor om stap voor stap aan je visie te werken, omdat je dit leuk vindt, omdat je hier plezier aan beleeft, hier energie van krijgt en hier enthousiast over bent.

Een aantrekkelijk visie is een visie die inspireert en motiveert.

Het draait hierbij niet om jou. De visie staat centraal.

Het is een inspirerende visie die inspireert en aanzet tot geïnspireerde actie.

Een inspirerende visie waar jij je aan committeert. Jij inspireert op jouw beurt weer anderen door een voorbeeld van committent aan de inspirerende visie te zijn.

Wanneer jij geïnspireerd bent dan inspireer je automatisch ook anderen.

Maar het begint met een inspirerende visie.

Met jouw enthousiasme en commitment inspireer je anderen om ook hun enthousiasme en commitment te tonen voor jouw visie.

Een visie waar jij en anderen met plezier aan werken om deze te verwezenlijken.

Een weg waar jouw hart sneller van gaat kloppen, waar je enthousiast over bent en waar je energie van krijgt. Je werkt vanuit kracht.

Een visie die je dusdanig inspireert en motiveert dat je bereid bent hier aan vast te houden. Een visie ligt daarmee aan de basis van je missie.

Beïnvloeden doe je altijd

Niets staat stil. Anderen overtuigen jou van hun realiteit of jij overtuigt anderen van jouw realiteit. Er is altijd sprake van beïnvloeding en je kan dit maar beter voor je laten werken. 

Wanneer jij anderen mee neemt in jouw visie dan:

  • Kan co-creatie plaatsvinden.
  • Versnel je het creatie proces.
  • Wordt het eindresultaat beter.

Het beste in jou kan niet getoond worden als anderen niet in jou en jouw visie geloven. Het is beter samen te werken met mensen die in jou en jouw visie geloven dan met mensen die geen vertrouwen in jou hebben.

Een heldere visie maakt hierbij het verschil.

Mijn visie

Ik zie honderden waarden gedreven leidinggevenden een volgende carrièrestap zetten. Ik zie hen heel enthousiast elke dag vol energie aan hun inspirerende visie werken. Ik zie super tevreden stakeholders en gelukkige werknemers die succesvol zijn, plezier uitstralen en vertrouwen in hun toekomst hebben.