Betere resultaten behalen

Iedereen kan betere resultaten behalen als hij meer gaat doen van datgene waar hij goed in is en minder gaat doen van waar hij niet goed in is. Ja dit is inderdaad heel simpel. Maar vaak maken wij het moeilijker dan het is. Iedereen heeft bepaalde kwaliteiten en bepaalde sterktes. Wanneer je deze op je netvlies hebt staan en deze gaat inzetten dan ga je ook betere resultaten behalen.

Betere resultaten behalen – omarm veranderingen.

Wil je betere resultaten behalen dan zal je moeten veranderen en veranderingen meer moeten gaan omarmen. Je zal toch echt iets anders moeten gaan doen om ook betere resultaten te gaan behalen. Dit klinkt logisch toch? En toch blijven te veel mensen die niet tevreden zijn volharden in dezelfde routines en gewoonten en komen dus ook geen stap verder.  Weerstand tegen veranderingen houdt hen tegen.

Jouw basiswaarden vormen de basis voor jouw succes. Basiswaarden vormen tevens de basis voor het:

  • Beschikken over voldoende Energie.
  • Ontwikkelen van een heldere visie.
  • Oppakken van de juiste rol.

Succes bepalende factor 1 – Commitment en Energie

Wanneer je leeft in lijn met jouw basiswaarden dan beschik je over bergen energie. En als je beschikt over bergen energie kan je ook bergen verzetten en ben je geïnspireerd om actie te ondernemen. 

Wanneer je energieniveau laag is dan zie je dit terug in je gemoedstoestand, je houding en de resultaten. Zonder voldoende energie zet je helemaal niets in beweging en ontbreekt elke overtuigingskracht om er echt voor te gaan.

Wil je betere resultaten behalen dan dien je allereerst over veel energie te beschikken. En het zijn jouw basiswaarden die jouw accu opladen en je over heel veel energie laten beschikken.

In het gratis eboek wat je misschien al hebt gedownload ben ik hier dieper op in gegaan. Ook hebben we daarbij gekeken naar het het belang van een zuivere win-win-win en het scherp op je netvlies hebben staan van ‘jouw waaroms’.

Succes bepalende factor 1 borgt dat je weet:

  • Waarom jouw doel belangrijk voor je is.
  • Wat het realiseren van jouw doel jou oplevert.
  • Wat jouw eigen grote win is om er 100% voor te gaan.

Elk succes begint met een 100% commitment en het beschikken over voldoende energie. 

Zodra je energie niveau daalt dan ga je direct vertragen en maak je kleine problemen al snel groter dan deze in werkelijkheid zijn. Hiermee heeft je energie niveau een directe relatie met succes bepalende factor 3 houding.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *